Mahdollisuudet

Olemisen ihanuus

Koskelassa ei ole valmiita palvelupaketteja, sillä elämä tapahtuu laatikon ulkopuolella. Täällä kaikki mahdollisuudet ovat auki: vain mielikuvitus on rajana!

Luppoaikaa

Toisinaan on hyvä istahtaa vetämään henkeä, unohtaa kiire ja kokea olemisen ihanuus. Kun lomalla ei tarvitse suorittaa, voi sadepäiväkin olla mahdollisuus!

Tule rentoutumaan, ihmettelemään, seikkailemaan. Tai ihan vain olemaan mitään tekemättä!

Sauna lämpiää

Saunan ystävän ei tarvitse saunoa hiki päässä, vaan lauteilla voi istua rauhassa ja nautiskella: täällä ei ole porrastettuja saunavuoroja, eli saunassa saa olla niin kauan kuin jaksaa, kunhan seuraavillekin saunojille löytyy sijaa. Koskelassa saunominenkin sujuu sulassa sovussa.

Anna metsäisen tuulen vilvoittaa tai pulahda löylyjen välissä raikkaaseen, virtaavaan jokeen.

Oletko koskaan nähnyt saunaa, jossa ovien virkaa hoitavat mummolan räsymatot? Tule testaamaan eeppisen rantasaunamme löylyt.

Luontoäidin helmoihin

Keskisuomalaisen luonnon aarreaitta aukeaa tilan ympärillä, emmekä voi mitään sen suurempaa itse tarjota. Halusitpa vierailla kansallispuistoissa, katsella lintuja, telttailla, meloa, kalastaa, sienestää, marjastaa tai ihan vain sulkea silmät ja kuunnella puidenlatvojen huminaa, täällä sille on oivat puitteet.

Voit tutustua tilan ympäristöön täällä.

Me autamme!

Haluamme tarjota vieraillemme heidän näköisensä loman.

Jos siis mieltäsi askarruttaa, että “olisikohan mahdollista–” tai “näinköhän sitä voisi–”, älä pelkää kysyä meiltä. Ehkä emme saa kuuta kammettua taivaalta, mutta yhdessä saamme muovailtua käynnistäsi juuri sellaisen kuin tarvitset.